23/5/08

Creus que tothom està en igualtat de condicions davant d'Internet?

No,un ejemplo es las personas que no pueden adquirir el ordenador, otros que por su trabajo no tienen tiempo para aprender y tampoco todos pueden pagar internet.
- Hortensia

És molt dificil que tots facin les coses iguals perquè no pensen de la mateixa mena.
Si no tenen les mateixos coneixements de primera mà, no poden fer las coses igual.
És la feina del futur per tant ens hem de posar mans a la obra.
- Guillermo.

Tindre un pc és restrictiu, internet és selectiu i com tot depèn d'on neixes.
- Angels

No, perquè hi ha gent que no pot fer servir l´ ordinador perquè no en tenen.

- Clara Lagota Col.legi cor de Maria

No, crec que hi ha gent que no se'l pot permetre. I crec, que Internet el tindria que tenir tothom.

- Aleix Molina Col·legi Cor de Maria.

No,crec que no , perquè hi ha molta gent que no es pot permetre de tenir-ne. Crec que l'accés a Internet l'hauria de tenir tothom.

- Marc Duran Col·legi Cor de Maria.

No, porque todos no pueden comprarse un ordenador, aunque en teoria tendrian que poder comprarlo, y asi si se estaria en igualdad de condiciones.

Maria Rosa

És clar que tothom no pot tenir accés a Internet, ja sigui per problemes econòmics, be sigui per manca de cobertura o per manca de coneixements. Estic molt agraïda a la Caixa pels cursos per a gent gran que m'ha permés ampliar el coneixements.

DOLORS

Me impresiona y m' agrada molt el Internet per la seva utilitat profesional, ludica, etc.Lo dolent es que solament mitja Catalunya no disposa de ADSL. Quan ens pregonan que "toda España tiene banda ancha" ademes el abusiu preu del producte en general sapiguen que a molts països es gratuit.

RICARD.

Las personas mayores tenemos mas dificutad para no olvidar lo que nos enseñan por lo tanto nos cuesta mas trabajo y te desanimas un poco

Maribel

1 comentari:

Omniavalls ha dit...

crec personalmen que els pobles petits ens trobem en mols problemas i dificultats en temas de comunicacio i de la informació